Kolekce Cupcake – chutná jako koláček
Stylové módní kousky (nejen) pro dívky, ve dvou krásných pudrových odstínech. Nadýchané jak chutný koláček. Přesně ten cupcake, který jsi s námi můžete i upéct a užít si poté vlastní party.

Pudrové barvy nejsou nudné. Nejsou pouze romantické.
Jsou to barvy, které dokážou rozjasnit kůži, zrcadlí pohodu a čistotu.
V kolekci najdete moderní sportovnější střihy, teplé materiály a stylové kousky, které si zamilujete, jak takový koláček.
Puff rukávy na tričku, mikině i šatech jsou jak nadýchaná šlehačka.
Detail, který je jako třešnička na koláčku. Co vy na to?
V kolekci jsou kousky pro malé slečny, ale i pro maminku. Sladit se proto může máma a dcerka.
Pohodlné dámské šaty mikinového střihu s kapucí a bočními kapsami si zamilujete.
Casual styl na každodenní nošení.
Pojďte jsi s námi upéct CUPCAKE, kterým můžete zabodovat i na dětské party.
Borůvkově-citronové cupcaky
INGREDIENCE na těsto pro 12 cupcaků:
- 1,5 šálky polohrubá mouka + 2 polévkové lžíce
(na obalení borůvek) - 3/4 šálku třtinový cukr
- 1,5 čajové lžičky kypřicí prášek do pečiva
- špetka soli
- 110 g máslo
- 180 g zakysaná smetana
- 1 čajová lžička vanilla extrakt
- 1 BIO citron
- 2 vajíčka
- čerstvé borůvky

POSTUP:
- Vajíčka spolu s cukrem vyšleháme do pěny (šleháme přibližně 5 minut na středních otáčkách).
- Přidáme vanilkový extrakt, kůru z citronu (můžete přidat i šťávu, pokud chcete dosáhnout silnější citrónovou chuť), zakysanou smetanu a změklé na kostky nakrájené máslo.
- Vše spolu pořádně vyšleháme.
- Nakonec přidáme prosetou mouku s kypřicím práškem a šleháme, dokud nám nevznikne hustší těsto.
- Do těsta nakonec ručně a lehce přimícháme borůvky obalené v mouce (díky tomu neklesnou na dno košíku, zůstanou pěkně rozložené, nerozmáčí se a nezabarví těsto) - pár borůvek si nezapomeňme nechat na ozdobu.
- Košíky poklademe do formy na pečení muffiny a naplníme je těstem cca do 3/4 (těsto nám vystačí na 12 kusů).
Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 15-20 minut dozlatova.
KRÉM:
- 250 ml 33% smetana na šlehání
- 250 g mascarpone
- 80 g práškový cukr
- 1 ztužovač
- 1 čajová lžička vanilla extrakt
- 1 BIO citron
- Smetanu na šlehání vyšleháme spolu se ztužovačem, zatímco nám nevznikne hutná šlehačka.
- Přidáme mascarpone, cukr, vanilkový extrakt a šťávu z citronu. Vše spolu vyšleháme na nadýchaný hladký krém.
- Krémem si naplníme cukrářskou kapsu a zdobíme vychladlé muffinky.
- Na závěr ozdobíme čerstvými borůvkami a posypeme nastrouhanou citrónovou kůrou.



Pokud byste nestíhali napéct koláčky, můžete si koupit sladké dobroty v La Donuteria.
Naše dívky si u nich vybrali čokoládový, šmoulový a malinový donut.
Velmi jim chutnali:) myslíme si, že to vidět i na fotkách.
Děkujeme La Donuteria Banská Bystrica za prostor, ve kterém mohli vzniknout tyto krásné fotky.